Blog | Koskacukor
2014. Augusztus 23. 07:11, szombat
Cannellini fehérbab leves
Gyors és finom paradicsomos leves!
Cannellini fehérbab leves
Hozzávalók ( 2 személy részére):
1 konzerv cannellini fehérbab
7 dkg száraz kolbász (lehet csípős)
1 fej vöröshagyma
2 ek. olívaolaj
5 dl sűrű házi paradicsomlé
5 dl csirke alaplé
só, bors
majoránna
borsikafű
chili
Elkészítés:
A vöröshagymát vágjuk apróra, majd egy fazékba kevés olívaolajon dinszteljük meg. Sózzuk és borsozzuk.
A kolbászt vágjuk szép vékony karikára és adjuk a hagymához, süssük zsírjára. Öntsük fel paradicsom és a csirke alaplével, majd fűszerezzük ízlés szerint. Miután felforrt, adjuk hozzá a babot és főzzük pár percig.
Jó étvágyat!
Véleményed van? Szólj hozzá!
További bejegyzések a blogban
2014. December 30. 09:21, kedd | Koskacukor
Füstölt szalonnás párolt káposztával töltött csirkecomb, burgonya gratinnal és sopszka salátával
Karácsony után is finomat
2014. December 29. 10:19, hétfő | Koskacukor
Aszalt gyümölccsel és gesztenyével töltött karaj
Szilveszteri hidegtálra
2014. December 28. 20:56, vasárnap | Koskacukor
Mézeskalács marciánnal, szilvalekvárral
Mézeskalács másképpen...