Blog | Koskacukor
2014. Augusztus 12. 07:05, kedd
Erdei gyümölcs, citromos joghurtos krémmel
Savanykás pohár desszert.
Erdei gyümölcs citromos-joghurtos krémmel
Hozzávalók (4 pohárhoz):
25 dkg mascarpone
15 dkg joghurt
1/2 citrom leve és reszelt héja
2 evőkanál porcukor
6 db babapiskóta
10 dkg málna
10 dkg áfonya
10 dkg piros ribizli
Elkészítés:
A mascarpone-hoz hozzáadjuk a joghurtot és a porcukrot. Belefacsarjuk egy fél citrom levét és hozzá reszeljük a héját. Jól elkeverjük, majd habzsákba töltjük.
A babapiskótát apróra törjük.
4 darab egyenként 2 dl-es poharak aljára először nyomunk egy kis krémet, amire gyümölcsöket halmozunk, majd szórunk rá az összetört babapiskótából. Ugyanígy készítünk még egy réteget, majd a végén díszítjük a megmaradt gyümölcsökkel.
Jó étvágyat!
Véleményed van? Szólj hozzá!
További bejegyzések a blogban
2014. December 30. 09:21, kedd | Koskacukor
Füstölt szalonnás párolt káposztával töltött csirkecomb, burgonya gratinnal és sopszka salátával
Karácsony után is finomat
2014. December 29. 10:19, hétfő | Koskacukor
Aszalt gyümölccsel és gesztenyével töltött karaj
Szilveszteri hidegtálra
2014. December 28. 20:56, vasárnap | Koskacukor
Mézeskalács marciánnal, szilvalekvárral
Mézeskalács másképpen...