Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Május 12. 10:30, hétfő | Helyi
Forrás: Lajos László Viktor

Ismét kihirdették Makó legjobbjait

Ismét kihirdették Makó legjobbjait

Második alkalommal adták át a Best of Makó 2014. védjegyet tíz makói vállalkozásnak, a Korona Konferencia Központban rendezett eseményen.

Jó hangulatban, zenés vacsorával köszöntötték a győzteseket és a pályázókat a Best of Makó-gálán, fellépett a makói születésű Kocsis Dénes, színész, musicalénekes.

A díjakat egy szakértőkből álló zsűri ítélte oda, az elismerést pedig Karkas Mihály, fővédnök és Dr. Buzás Péter, polgármester adta át.

A pályázat célja az, hogy a legkiemelkedőbb színvonalú, garantált minőséget biztosító helyi szolgáltatók munkáját elismerésben és minőségvédelemben részesítse, másrészről az itt élők és a városba látogató turisták számára kiváló, minőségileg kifogástalan termékeket és szolgáltatásokat garantálhasson.

A pályázat nyertese egy 12 cm-es matricát tehet ki, amely biztosítja az ide látogatókat, hogy az üzlet színvonalas munkáját támogatja a város közössége is, valamint korlátlanul használhatja a Best of Makó logót saját reklámfelületein.

A független zsűri az alábbi szempontok alapján ítélte oda a pályázók részére a védjegyet:

• a vendég- és szolgáltatás-központú szemlélet;
• a vendégbarát magatartás;
• a szolgáltatás környezete, illetve az üzlet minősége;
• az előállított, illetve forgalmazott termékek, valamint a nyújtott szolgáltatások minősége;
melyekről a zsűri tagjai személyesen győződnek meg.

Idén is több különálló kategóriában hirdettek győztest, a szálláshelyek közül az Autóscsárda-Panzió Kft., a Borka Apartman és a Ludo Vendégház Kft. kapta meg a Best of Makó 2014. védjegyet.

A vendéglátás kategóriában az Autóscsárda, a Gyarmati Cukrászda és a Roxy Étterem Kft.,a szabadidős szolgáltatások kategóriájában az Atlas edzőterem nyerte el az elismerést, míg az egyéb szolgáltatások közül a Krisztina Szépségszalont, a Zita Szépségszalont, a Makói Mozaik Kft.-t, és azAranyhaj Szépségszalont díjazták.

A Givaudan különdíját a Ludo Vendégház Kft. kapta meg.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.