Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Július 25. 11:40, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

3 órás várakozás Röszkén

3 órás várakozás Röszkén

Valamennyi kilépő oldali sáv üzemel a határátkelőhelyen.
Képünk illusztráció

A Nyugat-Európából szabadságra induló vendégmunkások utazása miatt már 3 órás várakozás alakult ki a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyi forgalomban. A rendőrök az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél napnyugtáig szakaszosan Tompa felé terelik a forgalmat. Utóbbi átkelőn jelenleg nincs várakozás.

A gyorsabb átlépés érdekében a magyar és a szerbiai állampolgároknak célszerű Tiszasziget, vagy Ásotthalom felé kerülni. Mindkét átkelő naponta 7 és 19 óra között tart nyitva. Nap közben ezeken a határátkelőkön is kialakulhat kisebb várakozás, ezért útnak indulás előtt célszerű tájékozódni.

Az aktuális várakozási idők elérhetők a rendőrség honlapján, a www.police.hu-n. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén is érdeklődhetnek: 30/466-1021.

Címkék: határ, röszke, várakozás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: