Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2023. Május 19. 13:05, péntek | Belföld
Forrás: Rendőrség

4 perc alatt kétszer mérték be a rendőrök a gyorshajtót a 71-es számú főúton

4 perc alatt kétszer mérték be a rendőrök a gyorshajtót a 71-es számú főúton

Egy rendőrségi akció során egy személygépkocsit a 71-es számú főúton 13 óra 6 perckor Balatonfűzfőn, majd 4 perccel később, 13 óra 10 perckor Balatonkenesén mérték be az egyenruhások, ugyanis nem a lakott területen belül megengedett 50 km/h-val közlekedett gépkocsijával.

A rendőrök Balatonakarattya belterületén állították meg a sofőrt és a két gyorshajtás miatt helyszíni bírságokat szabtak ki vele szemben.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a szabályokat, és ne hajtsanak gyorsabban a megengedettnél, mert a szabálytalanság növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Vigyázzanak magukra, utasaikra és legyenek tekintettel közlekedés többi résztvevőjére is!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 13:00, péntek | Belföld

Október 1-jén indul a bankok kötelező lakossági tájékoztatása

Kilenc nap múlva, október 1-jén indul a bankok kötelező lakossági tájékoztatása - figyelmeztetett a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) pénteki közleményében.

2023. Szeptember 22. 13:00, péntek | Belföld

Novák Katalin Texas kormányzójával tárgyalt

Texas állam ugyanazon értékek mellett áll ki, mint Magyarország - jelentette ki Novák Katalin köztársasági elnök csütörtökön Austinban, amikor kétoldalú gyakorlati és elvi együttműködési lehetőségekről tárgyalt.

2023. Szeptember 22. 11:00, péntek | Belföld

Nébih: szezámolajat hívtak vissza a forgalmazók

Magas ásványiolaj-tartalom miatt visszahívták a forgalmazók a fekete szezámolajból készült, Yi Yuan márkájú terméket a forgalomból - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

2023. Szeptember 22. 06:00, péntek | Belföld

Hétvégén többfelé kell esőre, zárporra, zivatarra számítani