Városlista
2023. január 31, kedd - Marcella

Hírek

2022. Február 10. 17:00, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

9 milliós kárt okoztak a gyújtogatók

9 milliós kárt okoztak a gyújtogatók

Kilencmillió forintos kárt okozott az a két férfi, aki egy lábatlani telephelyen gyújtogatott. A nyomozók három nap alatt felgöngyölítették az ügyet.

Közös italozást követően ment be egy lábatlani telephelyre Cz. Richárd és B. Richárd 2022. február 6-án délután. A 22 és a 30 éves helyi férfi felgyújtott egy telepen parkoló munkagépet és egy autót, majd távozott a helyszínről. A kiérkező tűzoltók eloltották a lángokat és megállapították, hogy a tüzet gyújtogatás okozta – közölte a rendőrség.

Az esztergomi rendőrök amint tudomást szereztek az esetről, elkezdték az elkövetők felkutatását. Tanúkat hallgattak ki és átnézték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket. Nyomozásuk hamar meg is hozta a várt eredményt. A két férfit három napon belül azonosították, és február 9-én előállították őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol rongálás bűntett elkövetése miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.

2022. December 20. 17:36, kedd | Kék hírek

Bűnszervezetet számolt fel a TEK Pápán

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének gyanúja miatt.