Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Május 28. 14:00, szerda | Helyi

A bőrönddel vette a kábítószert

A bőrönddel vette a kábítószert

Egy albán férfit kapcsoltak le a határnál, de nem tudott a bőröndben elrejtett marihuánáról.

A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett belépésre az országba egy albán férfi személygépkocsijával 2014. május 27-én 7 óra 13 perckor. A csomagok átvizsgálása során a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség kábítószer-kereső kutyája, Dolly egy gyanús bőröndre hívta fel a kutyavezető figyelmét. A rendőrök kinyitották a poggyászt, amiről gyorsan kiderült, hogy duplafedelű. A kofferban mintegy 3 kilogramm marihuána lapult.

A rendőrök előállították a 21 éves albán férfit, aki elismerte, hogy a csomag az ő tulajdonát képezi. Arra hivatkozott, hogy a bőröndöt a piacon vette, így fogalma sincs arról, hogyan került bele a kábítószer.



S. E. ellen kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe