Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2014. Március 28. 11:08, péntek | Helyi
Forrás: mako.hu

A makói képviselő-testület szerdai ülésén ismét kiírta a városi turisztikai nívódíjat.

A makói képviselő-testület szerdai ülésén ismét kiírta a városi turisztikai nívódíjat.

Makó Város Önkormányzata ezért alapította meg a Best of Makó névjegyet, amely független minősítési rendszerként évről évre megújulva állandó, magas színvonalat, megbízható minőséget garantálja helyi szolgáltató szektorban.

A verseny célja egyrészről: a legkiemelkedőbb színvonalú, megbízható minőséget garantáló helyi szolgáltatók munkáját elismerésben és minőségvédelemben részesítse, illetve az ott élők és a városba látogató turisták számára kiváló, minőségileg kifogástalan termékeket és szolgáltatásokat garantálhasson.

A pályázat nyertese matricát tehet ki (l2 cm átmérőjű egyoldalas üvegmatrica, a gyűrűn, amely körülveszi az alapformát, a kategória kerül felírásra), amely a vendégek számára is igazolja, hogy az üzlet színvonalas, munkáját a város közössége is támogatja. A nyertesek minden saját reklámfelületükön, anyagaikon, szabadon használhatják a Best of Makó logót az adott évben.
A pályázók köre:

Best of Makó védjegyre makói illetőségű vállalkozások és vállalkozók, vendéglátó ipari egységek és szolgáltatók pályázhatnak az alábbi kategóriákban:

Szálláshelyek;
Vendéglátás;
Szabadidős szolgáltatások;
Kereskedelem;
Egyéb szolgáltatások;

A pályázat elbírálása:

A Best of Makó védjegyet minden évben független zsűri ítéli oda a kiváló, megbízható minőséget garantáló pályázók részére. A pályázatok elbírálása során kiemelt szempontot jelent:

a vendég- és szolgáltatás-központú szemlélet;
a vendégbarát magatartás;
a szolgáltatás környezete, illetve az üzlet minősége;
az előállított, illetve forgalmazott termékek, valamint a nyújtott szolgáltatások minősége;

melyekről a zsűri tagjai személyesen győződnek meg.

Címkék: Infomako.hu, makó

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 18:03, szerda | Belföld

Idén 4 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság

A magyar gazdaság 4 százalékkal bővülhet az idén a tavalyi, várhatóan 6 százalékos csökkenés után, de sok a bizonytalanság az Equilor Befektetési Zrt. legfrissebb elemzése szerint.

2021. Január 20. 17:06, szerda | Külföld

Nyárig a szlovén lakosság 70 százalékát beoltanák

A kedvező járványügyi helyzet miatt enyhíthetnek a korlátozásokon Szlovéniában, például újraindulna a tanítás, Janez Jansa miniszterelnök bejelentése szerint pedig a nyár elejéig a lakosság 70 százalékát is beoltanák.

2021. Január 20. 16:01, szerda | Belföld

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Három hét múlva, február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

2021. Január 20. 15:01, szerda | Külföld

Hamarosan négyfajta oltás közül választhatnak a szerbiai állampolgárok

Néhány héten belül várhatóan az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca vakcináját is bejegyzik Szerbiában, így már négyfajta oltóanyag közül választhatnak azok, akik önként beoltatnák magukat