Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Augusztus 04. 11:30, hétfő | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Adjál pénzt! - mondta a férfi és kirabolta exét

Adjál pénzt! - mondta a férfi és kirabolta exét

A bejelentéstől számított 15 percen belül elfogták a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei azt a férfit, aki volt párját rabolta ki.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint P. Sándor 2014. augusztus 3-án 16 óra 40 perckor a Kossuth téri ingatlana előtt várta a nőt. Amikor megérkezett, rákiabált, hogy adjon neki pénzt. Az asszony a férfi agresszív fellépése elől ismerőse autójának hátsó ülésére menekült, de a támadó követte. Megpróbálta leráncigálni az ujjáról az aranygyűrűjét, miközben többször megütötte. Végül a nála lévő nejlonszatyrot rabolta el, amiben mindössze 1500 forint és iratok voltak.



A hódmezővásárhelyi járőrök a bejelentéstől számított 15 percen belül lakásán elfogták és előállították a 40 éves férfit, aki az egyenruhásokkal szemben is agresszíven viselkedett. A rendőröket és a volt párját is megöléssel fenyegette.



A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság P. Sándort kihallgatását követően őrizetbe vette és rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.