Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2014. December 09. 18:40, kedd | Helyi
Forrás: Lajos László Viktor

Adománygyűjtés a Fidesznél és a Fidelitasnál

Adománygyűjtés a Fidesznél és a Fidelitasnál

Jótékonysági gyűjtést szervez a makói Fidesz és a Fidelitas: az állami gondozottaknak várják az adományokat, valamint gyűjtenek a menhelyen lévő négylábúaknak is.

Bakos Tamás, a Fidesz makói alapszervezetének alelnöke elmondta, a Fidelitassal együtt karácsony alkalmából kezdenek gyűjtésbe, amelynek keretében adományokat várnak a Pápay Endre Diákotthon élő gyermekek részére.

- Az igazgatóasszonnyal egy közös megbeszélés keretében arra az álláspontra jutottunk, hogy olyan eszközöket és tárgyakat szeretnénk beszerezni, amelyre mindenképpen szükségük van, ezért az adományozók részéről tartós élelmiszert, tisztasági szereket szeretnénk begyűjteni és ezeket várjuk.

A szervezetek aktivistái a makói áruházláncoknál várják majd az jótékonykodókat, valamint a Deák Ferenc u. 45. szám alatt is lesz lehetőség az adományokat leadni.

A gyűjtés a mai naptól egészen december 19-ig tart, addig várják a jelentkezőket, akik szeretnék az állami gondozottak karácsonyát szebbé tenni.

- A gyepmesteri telep állatgondozájával együttműködve megfogalmaztuk azt a célt, hogy semmiképpen nem akarunk elfeledkezni négylábú barátainkról sem és azoknak a kutyáknak is szeretnénk adománygyűjtést szervezni, akik hányatott sorssal küzdenek és karácsony előtt gazda nélkül várják az ünnepeket. - mondta Bakos Tamás, aki hozzátette, a hobbiállatboltokban fognak kihelyezni dobozokat, ahová várják az állatbarátok adományait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.