Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. December 09. 18:40, kedd | Helyi
Forrás: Lajos László Viktor

Adománygyűjtés a Fidesznél és a Fidelitasnál

Adománygyűjtés a Fidesznél és a Fidelitasnál

Jótékonysági gyűjtést szervez a makói Fidesz és a Fidelitas: az állami gondozottaknak várják az adományokat, valamint gyűjtenek a menhelyen lévő négylábúaknak is.

Bakos Tamás, a Fidesz makói alapszervezetének alelnöke elmondta, a Fidelitassal együtt karácsony alkalmából kezdenek gyűjtésbe, amelynek keretében adományokat várnak a Pápay Endre Diákotthon élő gyermekek részére.

- Az igazgatóasszonnyal egy közös megbeszélés keretében arra az álláspontra jutottunk, hogy olyan eszközöket és tárgyakat szeretnénk beszerezni, amelyre mindenképpen szükségük van, ezért az adományozók részéről tartós élelmiszert, tisztasági szereket szeretnénk begyűjteni és ezeket várjuk.

A szervezetek aktivistái a makói áruházláncoknál várják majd az jótékonykodókat, valamint a Deák Ferenc u. 45. szám alatt is lesz lehetőség az adományokat leadni.

A gyűjtés a mai naptól egészen december 19-ig tart, addig várják a jelentkezőket, akik szeretnék az állami gondozottak karácsonyát szebbé tenni.

- A gyepmesteri telep állatgondozájával együttműködve megfogalmaztuk azt a célt, hogy semmiképpen nem akarunk elfeledkezni négylábú barátainkról sem és azoknak a kutyáknak is szeretnénk adománygyűjtést szervezni, akik hányatott sorssal küzdenek és karácsony előtt gazda nélkül várják az ünnepeket. - mondta Bakos Tamás, aki hozzátette, a hobbiállatboltokban fognak kihelyezni dobozokat, ahová várják az állatbarátok adományait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.