Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Szeptember 03. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Adoptál a fiatal énekesnő

Adoptál a fiatal énekesnő

Rihannában már huszonhárom évesen tombolnak az anyai ösztönök, ezért arra készül, hogy örökbe fogad egy árvát.

 Talán az a világsztárok legnagyobb haszna, hogy rengeteg, a sors által nélkülözésre kárhoztatott árvának adnak új esélyt a normális életre. Rihanna pedig azt tervezi, hogy ő is szebb jövőt biztosít egy csöppségnek. Az ifjú dívában ugyanis felerősödtek azon gondolatok, miszerint anya szeretne lenni. De mivel nincs állandó partnere, akivel családot alapíthatna - és igazából annyira nem is bízik Chris Brown után egyikben sem -, nem maradt más csak az adoptálás. A picit valószínűleg Haitiről fogja hazavinni, mert ott van talán a legnagyobb szükség jelenleg örökbe fogadó szülőkre. Az elhatározásában pedig az is megerősítette, hogy mentora, Jay-Z is apai örömök elé néz, mivel Beyoncé terhes. Csak az a kérdés, hogy ennyire fiatalon, és ennyire laza erkölcsökkel, valóban alkalmas lenne-e egy gyerek felnevelésére?!

Címkék: rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára