Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. November 19. 07:50, szerda | Helyi
Forrás: Lajos László Viktor

Beválás és Boldogulás - Dr. Vekerdy Tamás tartott előadást a JAG jóvoltából

Beválás és Boldogulás - Dr. Vekerdy Tamás tartott előadást a JAG jóvoltából

Beválás és Boldogulás - Mit tehet az iskola, mit tehet a család? címmel tartott remek előadást tegnap késő délután Dr. Vekerdy Tamás, országosan elismert pszichológus a makói Hagymaházban.



Az ingyenes előadáson majdnem teltház volt, szinte teljesen megtelt a Hagymaház, a résztvevők egy kötetlen, szórakoztató és tanulságos másfél órán vehettek részt.

Dr. Vekerdy Tamás kitért többek között a tanárok felelősségére, a kamaszkor nehézségéire, a házi feladat feleslegességére, valamint a magyar oktatási rendszerek elmaradottságára. Nagyjából háromnegyed órás előadása után a nézők kérdései következtek, amelyekre részletesen és kielégítően adott választ a professzor.

Az előadás a Tanulj! Tovább! - Továbbtanulást Erősítő Kezdeményesek a Makói József Attila Gimnáziumban című pályázatnak köszönhetően jöhetett létre, az EU által támogatott projektre a Gimnázium körülbelül 28 millió forintot nyert el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak