Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Július 07. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: makohirado.hu

Csak három utcát érint az ivóvízprogram

Csak három utcát érint az ivóvízprogram

Az Arany János utcát teljes egészében, míg az Ardics és az Aradi utcáknak csak egy.egy szakaszát érinti a makói ivóvízjavító program.

Alaposan kiakadtak az Arany János utcán élők - derült ki a legutóbbi soros képviselő-testületi ülésen -, mégpedig azért, mert hosszabb ideje nem állították helyre a kivitelezők a eredetileg a csatornázás miatt feltrancsírozott úttestet, mint kiderült, az ivóvízjavító program miatt. Kovács Sándor képviselő meg is kérdezte, hogy merre és mikor folytatódik a városban az ivóvízjavító program?

Ortutay Miklós, a csatornázás projektmenedzsere arról tájékoztatta a képviselőket, illetve a közvéleményt, hogy az Arany János utcán vezetékcsere történt, az úthelyreállítást június végére kellett befejezni. A vezetékcsere egyébként az Ardics illetve az Aradi utcák egy-egy meghatározott szakaszát is érinti, de ezek a munkálatok kevesebb kellemetlenséggel járnak majd a közlekedés szempontjából, ugyanis a vezetékek nem az úttest alatt húzódnak. Ezeken kívül a városban több úgynevezett mosatópontot is ki kell alakítani. megnyugtatott mindenki, hogy a közlekedést és a lakossági közérzetet befolyásoló munkákat a nyár közepére lezajlanak. A nagy értékű munkálatokat pedig az ivóvíznyerő helyeken végzik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.