Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2012. Január 23. 07:38, hétfő | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Családtag ölt

Családtag ölt

2012. január 19-én egy budapesti nő tett bejelentést a XVIII. kerületi rendőrkapitányságon, mely szerint a XVIII. kerületi lakásukban holtan találták 59 éves élettársát.

A helyszínre érkező nyomozók megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, több késszúrással ölték meg, továbbá takarítási nyomokat is találtak – írja a Police.hu

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói kihallgatták az elhunyt férfi élettársát és annak 24 éves fiát. A fiú beismerő vallomást tett, melynek során elmondta, hogy négyen éltek együtt, az édesanyja, annak élettársa, valamint a fiú lánytestvére. Elmondta, hogy január 17-én az esti órákban bánatában italozni kezdtek, mert a barátnője, aki az elhunyt férfi lánya, szakítani akart vele.

Az 59 éves férfi az italtól általában agresszívan viselkedett, ezen az estén is többször a gyanúsított felé ugrott, ijesztgette, hogy bántani fogja. Amikor tényleg felugrott a férfi és egy késsel megpróbálta megszúrni a gyanúsítottat, az védekezett és többször megszúrta a sértettet. Végül az édesanyjával megpróbálták eltüntetni a vérnyomokat, de az nem sikerült. Ezért úgy döntöttek, hogy elutaznak a nő vidéki rokonaihoz – megpróbálva így alibit szerezni maguknak –, majd két nap múlva bejelentették, hogy holtan találták a férfit.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói emberölés bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a 24 éves fiút és annak édesanyját, akiket a bíróság 2012. január 21-én előzetes letartóztatásba helyezett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.

2024. Július 11. 08:01, csütörtök | Kék hírek

Szabadságvesztésre ítéltek egy férfit, aki disznóölés után a feleségébe döfte a csontozókést

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt három év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a férfit, aki tavaly november végén, disznóölés után megszúrta feleségét a csontozókéssel