Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Szeptember 05. 11:04, péntek | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Drogtanyát számoltak fel a rendőrök - videóval, fotóval

Drogtanyát számoltak fel a rendőrök - videóval, fotóval

Két helyszínen, több mint 500 darab kábítószernek minősülő növényi egyedet foglaltak le a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának információi alapján.

A szegedi nyomozók egy algyői ingatlanban tartott házkutatás során 136 tő vadkendert, és 41 db szárított marihuána növényt találtak 2014. szeptember 1-jén 8 óra 16 perckor. A további nyomozás eredményeként egy szegedi ingatlan is az egyenruhások látókörébe került, ahol további 367 tő kendernövényt és 77 tő gyökérzettel rendelkező szárcsonkot foglaltak le a termesztéshez szükséges technikai eszközökkel együtt.

A vizsgálat során a rendőrök megállapították, hogy a gyanúsítottak a termesztéshez használt áramot a házhoz közeli elektromos vezetékről lopták.



A Csongrád megyei nyomozók az esettel kapcsolatban két férfit vettek őrizetbe kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök kezdeményezték a terheltek előzetes letartozatását, amelyet 2014. szeptember 4-én elrendelt a Szegedi Járásbíróság.

Címkék: CSMRFK, drog, marihuána, szeged

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben