Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2013. Január 19. 05:00, szombat | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Egy hét alatt 3 kilót is lealhatunk - 7 étel száműzésével

Egy hét alatt 3 kilót is lealhatunk - 7 étel száműzésével

JJ Virgin táplálkozás-szakértő ajánlásával 3kg-ot veszíthet súlyából, mégpedig úgy, hogy 7 ételt kizár étrendjéből. Ezek: a glutén, a tojás, a tejtermékek, a szója, a földimogyoró, a kukorica, a cukor és a mesterséges édesítőszerek - olvasható a Fox News összeállításában.

Amikor valaki egészségesen étkezik és fogyni próbál, e hét élelmiszer közül számtalan megtalálható étrendjében. A valóságban azonban a szója befolyásolja az anyagcsere működését, a glutén hatással van az ízületekre, a tejtermékek pedig a bőrre.

A valódi probléma az élelmiszer-intoleranciában keresendő - mutatott rá JJ Virgin, hozzátéve, hogy ez nem összetévesztendő az étel-allergiával. Az élelmiszer-intolerancia fiziológiai válaszok összessége, amelyet bizonyos élelmiszerek fogyasztása vált ki a szervezetből. Ilyen mellékhatások lehetnek a puffadás, az ízületi fájdalom, a fejfájás és a fáradtság.

A diéta elkezdéséhez száműzze három hétre a felsorolt élelmiszereket, majd a következő egy hónapban fokozatosan vigye azokat vissza étrendjébe, egyszerre csak egyet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 13:05, hétfő | Életmód

Nem szabad etetni a vízimadarakat

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) arra kéri a lakosságot, hogy sehol, semmivel ne etessék a vízimadarakat.

2024. Június 16. 10:29, vasárnap | Életmód

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat a MOZ.GO Magyar Mozgókép Fesztiválon Veszprémben

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig a film alkotója, Koltai Lajos lett a Veszprémben rendezett MOZ.GO filmfesztiválon.

2024. Június 16. 10:24, vasárnap | Életmód

Már több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.