Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Augusztus 02. 09:42, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Elképesztő: a villamos elé löktek egy idős nőt a Margit hídnál

Elképesztő: a villamos elé löktek egy idős nőt a Margit hídnál

A villamos elé lökték azt az idős nőt, akit pénteken Budapesten, a Margit híd budai hídfőjénél halálra gázolt egy szerelvény. A gyanúsítottat a helyszínen elfogták, az ügyben emberölés gyanúja miatt indul eljárás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján azt közölte: az eddigi adatok szerint a 4-es és 6-os villamos megállójában A. Áron Gergely megrúgott egy ott várakozó idős nőt, aki ennek következtében a jármű elé esett. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A 41 éves férfit egy utas tartotta vissza, amíg a Készenléti Rendőrség kiérkező járőrei el nem fogták. A rendőrség azt kéri, hogy jelentkezzen az az utas, aki a férfit visszatartotta.

Az ügyben a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indít eljárást - áll a közleményben.

Az Országos Mentőszolgálat korábban azt közölte, hogy a mentők a helyszínen már csak a nő halálának a tényét tudták megállapítani.

A történtek miatt egy ideig pótlóbuszok jártak a 4-es és a 6-os villamosok helyett a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során