Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Május 24. 12:08, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Engedte vezetni 6 éves fiát és élőben közvetítette

Engedte vezetni 6 éves fiát és élőben közvetítette

A rendőrök vádemelést javasolnak egy 37 éves csengődi férfival szemben, aki a gyanú szerint átengedte a vezetést fiának, és mindezt élő videóban közvetítette egy közösségi oldalon.

Lakossági jelzést kapott a csengődi körzeti megbízott, miszerint egy közösségi oldalon látták, hogy egy férfi átengedi a vezetést egy kisfiúnak, amit élő videóban közvetített az interneten. A bejelentés alapján a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást indított járművezetés tiltott átengedésének gyanúja miatt – közölte a rendőrség.

Az eljárás során beszerzett adatok szerint a 37 éves helyi férfi 2020. március 26-án délután Csengőd külterületén, egy szám nélküli fölúton átengedte egy személyautó vezetését mellette ülő 6 éves fiának, és közel két kilométer hosszan hagyta közlekedni. Mindezt április 2-án megismételték, ekkor a férfi egy másik kocsi volánját adta át gyermekének, aki koránál fogva alkalmatlan a biztonságos vezetésre.

A jelenleg szabadlábon védekező csengődi gyanúsított ügyében a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az iratokat a napokban adták át az illetékes ügyészségnek vádemelés javaslatával.

Címkék: élő, csengőd, vezetés, videó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.