Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Április 23. 07:25, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Vasárnapi Ász

Ez a való világ: elmúlt a szerelem

Ez a való világ: elmúlt a szerelem

A villa falain kívül VV Attilának három hét kellett arra, hogy rádöbbenjen: VV Kinga iránti érzelmei elmúltak. A szőkeség nem titkolta könnyeit a Fókusz kamerái előtt.

- Megpróbáltuk, együtt voltunk, nem jött össze! Megvisel a dolog, mert én még mindig nagyon szeretem őt. Annyi minden köt össze bennünket, de talán jobb lesz így mindkettőnknek - nyilatkozta Kinga.

A legutóbbi valóságshow győztese szintén azt hangoztatta, hogy nagyon szereti Kingát.

- A játék alatt valóban eljött az a pont, amikor fülig beleszerettem. A ValóVilágot követően összejöttünk. De az az igazság, hogy bennem elmúltak ezek az érzelmek. Továbbra is nagyon szeretem Kingát, de köztünk ez a kapcsolat nem működik.

Akik annak idején fél éven keresztül követték a fiatalok se veled, se nélküled kapcsolatát, azt, ahogy hol lelki társaknak érezték magukat, majd viharos gyorsasággal összevesztek, nem tartják kizártnak, hogy a románc még valamikor folytatódik...

Vasárnapi Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.