Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Június 05. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Lajos László Viktor

Filmajánló - Mit nézzünk a Moziban?

Filmajánló - Mit nézzünk a Moziban?

Szombaton elindul Makón a várva várt mozi, az első napokban összesen négy film közül válogathatnak a filmek szerelmesei...

A legelső film a Makói Mozi repertoárjában egy animációs, családi mozi lesz, a Rio 2, méghozzá 3D-ben. Utána a Csodálatos Pókember 2.-t, majd szombat este a Csajok bosszúját láthatják az érdeklődők, vasárnap este pedig jön az X-Men: Az eljövendő múlt napjai.

Rio 2 3D

A fészek melege néha megizzaszt. Azúr, Csili és három fiókájuk boldogan éldegél a világ legszínpompásabb, legvidámabb városa, Rio de Janeiro egyik lakályos fakoronáján, ám Csili nem ül meg sokáig a püspökfalatján. Úgy gondolja, a kicsiknek is meg kell tanulniuk azt, amit a vadon élő madarak mindegyikének: így aztán a család nekivág és elhúz délre. A szülők azt tervezik, hogy megmutatják, mihez kezdhet egy madár az Amazonas dzsungelében. A vadon szava helyett azonban Azúr az apósa szavait kénytelen hallgatni, és azok nem túl kellemesek. A kalitkában nevelkedett, elkényeztetett családfő egyre inkább úgy érzi, hogy szerettei többre tartják a sűrű erdő örömeit nála - és ha a benne fészkelő ragadozó madár nem bont szárnyat mihamarabb, még el is veszítheti őket.

A csodálatos Pókember 2. 3D

Még a szuperhősök sem tartják be az összes ígéretüket. Peter Parker (Andrew Garfield), aki vörös-kék pókruhájában üldözi a gonoszt a nagyvárosi utcákon megígérte szerelme haldokló apjának, hogy kerülni fogja a lányt (Emma Stone) - és így gondoskodik a biztonságáról. Ám ez egyszer megszegi az ígéretét. Nem elég neki, hogy elkapjon minden bűnözőt, kevés a toronyházak fölötti, őrült tempójú száguldás és lendülés: Gwen nélkül már semmit sem ér az élete. Lehet, hogy meg fogja bánni: egy új szupergonosz ellenfél, Electro (Jamie Foxx) felbukkanása ugyanis minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorja - és a múltjából is újabb, tisztázatlan emlékek kísértik.

A csajok bosszúja

A bosszú útjai kiismerhetetlenek. És nagyon szórakoztatóak. Amikor egy boldog párkapcsolatban addig sosem kételkedő nő (Cameron Diaz) rájön, hogy a szerelme kettős életet él, és ő csupán másodhegedűs, különös ötlete támad.

Megkeresi a másik nőt, és vele (Leslie Mann) együtt terveli ki, miképpen emlékeztessék a hűtlen férfit (Nikolaj Coster-Waldau) arra, hogy a kettőnél jobb az egy. A terv része egy harmadik nő: egy igazi, ellenállhatatlan bombázó is (Kate Upton).

X-Men - Az eljövendő múlt napjai 3D

A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben. Az alternatív jövőt, a mutánsok és emberek közti háború újabb fejezetét bemutató filmben az X-Men-mozik mindkét generációja játszik: a több, egymást keresztező idősíkon bonyolódó történetben Xaiver professzor tanítványainak nemcsak az emberekkel és az emberekben örök ellenséget látó mutánsokkal kell megküzdeniük - immár robotokat is bevetnek ellenük. A sok mutánsnak és a sok harcnak egyetlen célja van: meg kell akadályozni egy a jövőben készülő katasztrófát. De erre csak egyféleképpen van lehetőség: meg kell változtatni a múltat.

Az első heti program:

Június 7. szombat

15:30 RIO 2 3D
17:30 A csodálatos pókember 2. 3D
20:30 Csajok bosszúja

Június 8. vasárnap (pünkösd)

15:30 RIO 2 3D
17:30 A csodálatos pókember 2. 3D
20:30 X-Men: Az eljövendő múlt napjai 3D

Június 9. hétfő (pünkösd)

15:30 RIO 2 3D
17:30 A csodálatos pókember 2. 3D
20:30 X-Men: Az eljövendő múlt napjai 3D

Június 10. kedd

15:30 A csodálatos pókember 2. 3D
18:30 A csajok bosszúja
20:30 X-men: Az eljövendő múlt napjai 3D

Június 11. szerda

15:30 A csodálatos pókember 2. 3D
18:30 A csajok bosszúja
20:30 X-men: Az eljövendő múlt napjai 3D

Június 12. csütörtök

15:30 Démona 3D (az országos megjelenés 2. hete)
18:00 Hogyan rohanj a veszTEDbe (ORSZÁGOS PREMIER)
20:00 Hogyan rohanj a veszTEDbe (ORSZÁGOS PREMIER)

Június 13. péntek

15:30 Démona 3D (az országos megjelenés 2. hete)
20:00 Hogyan rohanj a veszTEDbe (ORSZÁGOS PREMIER)
22:00 A 100 éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt (az országos megjelenés 2. hete)

A további programot itt olvashatják.

Címkék: ajánló, Makói Mozi, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe