Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2014. December 18. 10:18, csütörtök | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Halált okozó testi sértés Makón

Halált okozó testi sértés Makón

Őrizetbe vette a Makói Rendőrkapitányság a 43 éves gyanúsítottat.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. december 17-én a délutáni órákban érkezett bejelentés arról, hogy holtan találtak egy 83 éves makói férfit tanyájában.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, a helyszíni szemle során a rendőrorvos megállapította, hogy a sértett halálát bántalmazás okozhatta. A Makói Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen elfogták a sértettel azonos ingatlanban lakó 43 éves N. Tibort. Ellene – őrizetbe vétele mellett – halált okozó testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.