Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Január 06. 11:06, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Hátukon cipelték a bajba jutott kirándulót - VIDEÓ

Hátukon cipelték a bajba jutott kirándulót - VIDEÓ

Bajba jutott túrázót cipeltek le a pilisvörösvári egyenruhások a hegyoldalról, aztán kórházba is vitték.

Egy 28 éves nő hívta a rendőröket 2021. január 2-án délután. Mint kiderült, 35 éves barátjával a Solymár-Pilisvörösvár közötti útvonalon járták a hegyeket, amikor a férfi egy megcsúszás után fájlalni kezdte a lábát. Először nem tűnt komolynak a sérülés, ám egy idő után kénytelenek voltak megállni és letelepedni, a férfi egy lépést sem tudott tenni szúró fájdalmai miatt. A barátnő rögvest telefonált, a rendőrök pedig GPS koordináták alapján be tudták tájolni, merre is lehetnek. Mivel gépjárművel nehézkes lett volna megközelítésük, a rendőrök a szolgálati kocsit a lehető legközelebb leparkolva hátrahagyták, majd gyalogtúrára indultak – közölte a rendőrség.

A férfi továbbra sem tudott lábra állni, ám ez egy pillanatig sem okozott fejtörést az egyenruhásoknak. Egymást váltva cipelték az akkor már zsibbadásra és folyamatosan erős fájdalmakra panaszkodó férfit - valószínűsíthető volt a törés. Az egyik rendőr gondolkodás nélkül hátára kapta az akkor már mozgásképtelenné vált sérültet és úgy menetelt visszafelé a kocsihoz, majd váltótársai „gólya viszi a fiát” megoldást választva vitték tovább.

A közel egy kilométeres út után jobbnak látták mihamarabb orvoshoz juttatni, ezért szolgálati kocsijukkal kórházba vitték, majd következhetett a bakancspucolás – tette hozzá a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni