Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Április 07. 11:12, hétfő | Helyi

Húsvéti Kreativitás a Hunor Coopban

Húsvéti Kreativitás a Hunor Coopban

Nemcsak a vásárlóknak kedveznek a Hunor Coop-nál: kreatív versenyt hirdettek húsvét alkalmából a dolgozóknak.

A Hunor Coop üzletei minden eddiginél szebb és látványosabb dekorációval készülnek a húsvétra, hiszen egy versenyen mérik össze tudásokat a különböző boltok dolgozói.

A makói Maros Áruházban található üzlet dolgozói már készen állnak a megmérettetésre, hiszen a vasárnap reggeli nyitásra már el is készült a díszítés. Kérdésünkre Goda Anikó, boltvezető elmondta: elsősorban a vásárlóknak szeretnének örömet okozni, akik egy kellemes, barátságos környezetben vásárolhatnak, a gyerekek is mindig örömüket lelik a látványos díszekben.

Szinte minden boltot feldíszítenek karácsonykor, de húsvétkor már nem ilyen egyszerű a helyzet, nem mindenhol veszik a fáradtságot a kidekorálásra, a Hunor Coopnál fontos, hogy megragadják ennek az ünnepnek is a hangulatát.

A kreatív tevékenykedés mellett tétje is van a versenynek: a vállalati zsűri által győztesnek ítélt üzlet dolgozói ugyanis egy általuk választott vendéglátó helyen költhetnek el egy kellemes vacsorát.

A boltvezető hozzátette: a dolgozók is nagyon örülnek a lehetőségnek, kiélhetik a kreativitásukat, a vásárlóktól pedig mindig kapnak pozitív visszajelzést. Számukra mindennél fontosabb, hogy a vevők tiszta, rendezett környezetben vásárolhassanak, ahol mosolygós eladók és bő áruválaszték várja őket.

Minden kedves vásárlónak a Hunor Coop munkatársai Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánnak!

Címkék: ünnep, húsvét, hunor coop

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.