Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Január 31. 13:25, szerda | PR

iDM iPump levegős és földhős hőszivattyú 3-11 kW, 3-13 kW

iDM iPump levegős és földhős hőszivattyú 3-11 kW, 3-13 kW

Az IDM hőszivattyú gyártó a legnagyobb Osztrák hőszivattyú-gyártó 40 év gyártási és fejlesztési tapasztalattal.

A legújabb fejlesztésű iPUMP hőszivattyú és a NAVIGATOR 2.0 szabályzás fejlesztésekor figyelembe vették a felhasználók minden igényét.

Manapság a ház építés nem olcsó mulatság, az emelkedő négyzetméter árak miatt egyre kisebbek lesznek a hőközpontnak fenntartott helységek és az átlagos házak építtetői is magas komfortot és megfelelő külső megjelenést várnak el. A levegős hőszivattyúk esetén pedig nagyon fontos igény, hogy berendezés csendes üzemű legyen és a szomszédot se zavarja, ne legyen vita tárgya a kültéri egység elhelyezése.
Mindezeknek a kihívásoknak az iPump kiválóan megfelel. A kültéri egység modern dizájnjával és alig hallható hangjával minden ízlést kielégít.


A beltéri egység csupán 0,45 négyzetméter alapterületű, rendkívül kis helyen elfér. A benne lévő 200 literes használati melegvíztárolóból a forraló funkcióval akár 400 liter fürdő vizet is kinyerhetünk. Az intuitív kezelésű érintő kijelzős szabályozó ami mobil telefonról is elérhető akár a nappaliba is felszerelhető és puffer tárolókra sincs szükség ha használjuk a NAVIGATOR Pro szabályzást.

A hőszivattyú NAVIGATOR Pro szabályzóval képes az egyes helységek pontos hőmérsékletének beállítására bármely napszakban. Amikor reggel felkelünk meleg van a szobában és az esti hazaérkezéskor is. Napközben és éjszaka pedig ha úgy akarjuk takarékoskodhatunk a fűtéssel.

Mindezt akár a világ másik pontjáról is elvégezhetünk minden beállítást a mobil telefonunkkal és akár ki- és bekapcsolhatjuk a fűtést.



Az IDM hőszivattyúk rendkívül megbízhatóak és magas színvonalú szervizelési eszközökkel is rendelkeznek. A magyarországi szerviz a beállítások alapján megkaphatja a hibaüzenetek és távolról is ellenőrzi a rá bízott gépeket így soha nem éri a felhasználót kellemetlen meglepetés.

iPump: gazdaságos, halk és a legmodernebb szabályozástechnikát használja. A hely takarékos széria talajhő - víz modellje az iPump T 13 kW - ig terjedő
teljesítmény tartományra es az iPump A levegő - víz hőszivattyú 11 kW-ig. A talajszondás készülékkel akar 5,01-es COP A levegős geppel akar 4,37-es COP is elérhető. Mindkettő szabályozója az új Navigator 2.0. Az iPump A zajemissziója a legújabb HyBlade technológiás ventilátor legújabb
generációjának, valamint az elpárologtatón keresztül haladó levegő optimalizált áramlásának köszönhetően minimalis. Az Ipump T speciálisan hangcsillapított burkolatán kívül a kompresszor háromszorosan zajcsillapított rögzítése es további részletmegoldások biztosítanak nagyon csekély zajkibocsátást.

http://hoszivattyu.eu/ipump-a-legujabb-sokoldaluan-felhasznalhato-hoszivattyu/

Címkék: hőszivattyú, IDM, ipump

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat