Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2014. December 18. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Makó Press

Így lett igazi ünnep a nyugdíjas klubok karácsonya Makón

Így lett igazi ünnep a nyugdíjas klubok karácsonya Makón

Illatos pogácsára, foszlós kalácsra és színpadi műsorra is jutott a makói nyugdíjas klubokban abból a támogatásból, amit az idén karácsonyi ajándékként az új önkormányzattól kaptak.

A korábbi évekkel ellentétben az idén nem csokit vagy bonbont, hanem pénzt kaptak a nyugdíjas klubok tagjai karácsonyra. Ezt igazolt létszámuk alapján igényelhették. 14 ilyen szervezet ünnepe lett boldogabb ennek köszönhetően.

Farkas Éva Erzsébet polgármester asszony örömmel tett eleget a meghívásoknak, amit a nyugdíjas kluboktól kapott. Különösen fontos ezeknek a közösségeknek a támogatása, hiszen sokan élnek már közülük egyedül, s a családi közösséget is sokszor ezek az együttlétek szolgálják.

„Makó Város Önkormányzata több új dologgal teszi szebbé az ünnepet. Az idén is gondoltunk a jó tanulókra, a szociálisan hátrányos helyzetűekre, a civil és az egyházi szférára, a vállalkozókra, egyszóval minden társadalmi rétegre.

Ehhez kapcsolódik ez az ajándékozás is. Minden nyugdíjas klubot azzal segítünk, hogy a karácsonyi ünnepségüket támogatjuk”- adott tájékoztatást Farkas Erzsébet polgármester asszony. Elmondta, magánemberként is sokat jelent neki ez az időszak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.