Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Május 02. 12:05, péntek | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószer-kereskedő és fogyasztók rendőrkézen

Kábítószer-kereskedő és fogyasztók rendőrkézen

Összesen 223 gramm kábítószergyanús anyagmaradványt és fehér port foglaltak le a rendőrök két szegedi lakásban 2014. április 30-án.

A megalapozott gyanú szerint H. János rendszeresen értékesített kábítószert fogyasztók számára a Répás utcában és a Rákóczi utcában lévő ingatlanjaiban. A délutáni órákban N. Albert, majd később F. Eszter is azért kereste fel a férfit, hogy drogot vásároljanak tőle.

Az „üzlet” megkötését követően a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai a főkapitányság speciális támogató egységével együttműködve elfogták a gyanúsítottakat és előállították őket a Szegedi Rendőrkapitányságra.


A rendőrök a két helyszínen 223 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A nyomozók a Répás utcai lakásban tartott házkutatás során, az ott tartózkodó B. Gábornál kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, ezért őt is előállították.


A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. János ellen kábítószer-kereskedelem vétsége, míg N. Albert, F. Eszter és B. Gábor ellen kábítószer birtoklása vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozók H. Jánost őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A további három gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás