Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2014. December 10. 11:00, szerda | Helyi

Készülj az ünnepekre az Invitellel!

Készülj az ünnepekre az Invitellel!

Közeledik az év vége, a mézeskalács-illatú, ünnepi hangulatú hideg téli esték időszaka, amire a család minden tagja már nagyon vár.

A készülődésből és a meglepetésekből az Invitel is szeretné kivenni részét, ezért látványos standunkkal most ellátogatunk Makóra is. Foglalj helyet nappalinkban, játssz az inviteles ajándékokért, és fotózkodj a 3,5 méteres hóemberünkkel!

Az elkészült fotódat elektronikus képeslap formájában kapod meg tőlünk, amelyet személyes karácsonyi üdvözleted kíséretében megoszthatsz szeretteiddel.

Az ünnepi hangulatban megismerheted a tartalmas otthoni kikapcsolódást és szórakozást nyújtó szolgáltatásainkat, valamint legújabb akcióinkat is.

Keresd az Invitel hóembert és nappalit december 12-én a Deák Ferenc u. 21. szám alatt, a Coop előtti parkolóban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.