Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2014. December 10. 11:00, szerda | Helyi

Készülj az ünnepekre az Invitellel!

Készülj az ünnepekre az Invitellel!

Közeledik az év vége, a mézeskalács-illatú, ünnepi hangulatú hideg téli esték időszaka, amire a család minden tagja már nagyon vár.

A készülődésből és a meglepetésekből az Invitel is szeretné kivenni részét, ezért látványos standunkkal most ellátogatunk Makóra is. Foglalj helyet nappalinkban, játssz az inviteles ajándékokért, és fotózkodj a 3,5 méteres hóemberünkkel!

Az elkészült fotódat elektronikus képeslap formájában kapod meg tőlünk, amelyet személyes karácsonyi üdvözleted kíséretében megoszthatsz szeretteiddel.

Az ünnepi hangulatban megismerheted a tartalmas otthoni kikapcsolódást és szórakozást nyújtó szolgáltatásainkat, valamint legújabb akcióinkat is.

Keresd az Invitel hóembert és nappalit december 12-én a Deák Ferenc u. 21. szám alatt, a Coop előtti parkolóban!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 18:03, szerda | Belföld

Idén 4 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság

A magyar gazdaság 4 százalékkal bővülhet az idén a tavalyi, várhatóan 6 százalékos csökkenés után, de sok a bizonytalanság az Equilor Befektetési Zrt. legfrissebb elemzése szerint.

2021. Január 20. 17:06, szerda | Külföld

Nyárig a szlovén lakosság 70 százalékát beoltanák

A kedvező járványügyi helyzet miatt enyhíthetnek a korlátozásokon Szlovéniában, például újraindulna a tanítás, Janez Jansa miniszterelnök bejelentése szerint pedig a nyár elejéig a lakosság 70 százalékát is beoltanák.

2021. Január 20. 16:01, szerda | Belföld

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Három hét múlva, február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

2021. Január 20. 15:01, szerda | Külföld

Hamarosan négyfajta oltás közül választhatnak a szerbiai állampolgárok

Néhány héten belül várhatóan az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca vakcináját is bejegyzik Szerbiában, így már négyfajta oltóanyag közül választhatnak azok, akik önként beoltatnák magukat