Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Április 06. 23:50, vasárnap | Helyi
Forrás: nol

Két idős ember is meghalt szavazás közben

Két idős ember is meghalt szavazás közben

Győrfi Pál tájékoztatása szerint Makón egy hirtelen rosszul lett 80 év körüli nő, Szentendrén pedig egy 80 év körüli férfi életét a gyorsan érkező segítség ellenére sem lehetett megmenteni.

Országszerte 39-szer riasztották a mentőket szavazókörben, vagy annak közvetlen környezetében történt esetekhez az országgyűlési választások napján. Két idős ember életét nem sikerült megmenteni - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Budapest belvárosában viszont sikeresen élesztettek újra a mentők egy idős férfit, aki egy szavazóhelyiségben esett össze. Továbbá - mint írta a szóvivő - valószínűleg annak az idős férfinek is az életét sikerült megmenteni, akit a mozgóurnával érkező szavazóbizottsági tagok találtak legyengült, súlyos állapotban, a földön fekve, veszprémi lakásán. A férfit ellátás után rohamkocsival vitték sürgősségi osztályra.

Az országgyűlési választások napján leggyakrabban idős emberek rosszulléteit láttuk el, de elesésből származó végtagtörés, fejsérülés, orrvérzés és epilepsziás roham is előfordult - írta a szóvivő.

Címkék: makó, választás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a