Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2014. November 28. 13:03, péntek | Helyi
Forrás: Alex

Kigyulladt az ebéd

Kigyulladt az ebéd

Délután három órakor tűzhelyen felejtett étel lobbant lángra Makón.

(Képünk illusztráció)

Makóról, az egyik Kápolna utcai lakóházból érkezett a bejelentés a műveletirányítókhoz. A tűz elérte a konyha egyéb berendezési tárgyait is, a hűtőt és a szekrényeket rongálta meg. A makói egység rövid időn belül a helyszínre ért. A tűzoltók elvégezték a szükséges műszaki mentési munkálatokat. A tulajdonos kérésére értesítették a mentőszolgálat munkatársait is. A makói raj a helyiséget átszellőztette és áramtalanította az épületet - tudtuk meg Molnár Krisztinától, a megyei katasztrófavédelmi sajtószóvivőtől.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 13:01, szerda | Belföld

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak az oltásra

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra interneten és postai úton - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán.

2021. Január 20. 12:01, szerda | Külföld

Elnökségének vívmányait dicsérte búcsúbeszédében Donald Trump

Elnökségének vívmányait dicsérte az amerikai nemzethez intézett búcsúbeszédében Donald Trump távozó republikánus elnök, egyúttal arra kérte az amerikaiakat, hogy imádkozzanak a hivatalba lépő új kormányzat sikeréért.

2021. Január 20. 11:00, szerda | Belföld

Európai Bizottság: nyárig be kell oltani a felnőtt lakosság 70 százalékát

Az Európai Unió tagállamainak fel kell gyorsítaniuk a koronavírus elleni oltást, a járvány visszaszorítása érdekében márciusig a 80 év felettiek,

2021. Január 20. 09:57, szerda | Belföld

Óriási kannabiszültetvényt számoltak fel a rendőrök Remeteszőlősön

Csaknem ezer tőből álló kannabiszültetvényt számoltak fel hétfő kora reggel egy remeteszőlősi ház pincéjében - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.