Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2017. Április 28. 05:01, péntek | Belföld
Forrás: mti

Kocsikat és épületet gyújtottak fel leszámolásként Cegléden – vádat emeltek ellenük

Kocsikat és épületet gyújtottak fel leszámolásként Cegléden – vádat emeltek ellenük

Vádat emelt a ceglédi ügyészség két férfival szemben, akik egyikük haragosainak autóit, illetve telephelyét gyújtották fel - tudatta Szabó Ferenc főügyész csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a két ceglédi férfi régóta egymás barátai voltak. Egyikük több emberre is haragudott Cegléden: neheztelt arra a rendőrre, aki egyik hozzátartozóját érintő házi őrizetet ellenőrizte, valamint másokra, akikkel anyagi vagy hivatalos eljárással kapcsolatos vitája volt.

A férfi rábírta barátját, valamint egy másik - a nyomozás során ismeretlenül maradt embert -, hogy álljon bosszút haragosain. 2014 szeptembere és 2016 februárja között öt kiszemelt ember személy-, vagy teherautóját gyújtották föl, az egyik sértettnek pedig a cége nagykőrösi telephelyén lévő épületet. A kocsik teljes mértékben
vagy nagy részükben kiégtek, üzemképtelenné, használhatatlanná váltak, a telepen kétmillió forint kár keletkezett.

A sajtóközlemény szerint a ceglédi ügyészség nagyobb kárt okozó rongálás bűntettével és más bűncselekményekkel vádolta meg a két férfit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 24. 13:24, szombat | Belföld

Orbán Viktor a BYD autógyártó vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Karmelita kolostorban fogadta a kínai BYD autógyár vezetőségét, és áttekintették az óriásvállalat magyarországi beruházásainak helyzetét

2024. Február 23. 13:49, péntek | Belföld

Nagyszabású ellenőrzést tart a rendőrség az utakon

A buszosokat és a tehergépkocsik sofőrjeit ellenőrzi hétfőtől február végéig a rendőrség a Roadpol Truck & Bus akció keretében.

2024. Február 23. 13:47, péntek | Belföld

Orbán Viktor: négy géppel bővül a magyar Gripen-flotta

További négy géppel bővíti Magyarország a honvédség Gripen vadászbombázó repülőgépflottáját - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Budapesten, miután tárgyalt Ulf Kristersson svéd miniszterelnökkel.