Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Október 30. 15:15, csütörtök | Helyi
Forrás: www.infomako.hu

Közleményben reagál a makói Fidesz: a DK ott folytatja, ahol Buzás Péter abbahagyta

Közleményben reagál a makói Fidesz:  a DK ott folytatja, ahol Buzás Péter abbahagyta

A Fidesz makói szervezete elnöksége az alábbi közleményben reagált a Demokratikus Koalíció mai sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

Kapcsolódó cikkünk:
A DK repülőjegyet adna Lázárnak az Egyesült Államokba

A Demokratikus Koalíció ott folytatja, ahol Buzás Péter abbahagyta: az önkormányzat számukra nem a makóiakért végzett munkát, a makóiak szolgálatát jelenti, egyedül a pozíciókat és az azokért járó juttatásokat. A DK mai sajtótájékoztatója pontosan megmutatta egyrészről azt, mi az, amire a makóiak október 12-én végleg nemet mondtak, másrészről, hogy a DK a választási vereségből semmit sem értett meg, és semmit sem változott. Az pedig, hogy a DK helyi szervezete önálló ötletek hiányában a Gyurcsány Ferenc vezette országos szervezetéhez hasonlóan hirtelen a demokráciát kezdte félteni Makón, szinte röhejes, tekintve, hogy a DK azt a Buzás Pétert támogatta, aki 20 éves uralkodása alatt lerombolta, meggátolta és minden erejével üldözte a civil és közösségi élet minden olyan kezdeményezését, amelynek nem ő, vagy a párttársai mutattak irányt.


Mindezek mellett érthetetlen is a DK álláspontja: a baloldali összefogás a 5 ellenzéki bizottsági helyből négyet kapott meg, a tanácsnoki rendszer fenntartásával pedig mind a két tanácsnoki pozíciót az összefogás jelöltjei töltik be Marosvári Attila és Gáspár Sándor személyében.
A Makói Önkormányzat munkáját 5 bizottság segíti, amelyek operatívabb, hatékonyabb szakmai munkát tudnak végezni, mint az előző önkormányzat 3 darab 7 fős bizottsága. A külsős bizottsági helyek elosztásakor – bár ez az elmúlt 20 év mutyivilágától idegen – csak és kizárólag a szakmai hozzáértés számított. Jó bizonyíték erre Tóth István személye is, akiről senki nem állíthatja, hogy a Fideszhez kötődik, ugyanakkor tudása, tapasztalata és a makói közösségért végzett elkötelezett munkája megkérdőjelezhetetlen. Mindezek, és nem a párthovatartozás miatt lesz a makóiak számára bizottsága egyik legértékesebb tagja!


Arra szeretnénk kérni a Demokratikus Koalíciót, hogy vegyék végre tudomásul, hogy az elmúlt húsz évnek, az uralkodó és pöffeszkedő, a különböző tisztségekbe a párttársakat, családtagokat, sógorokat, komákat és csókosokat ültető önkormányzatnak vége. A makói polgárok közössége október 12-én végleg lezárta a múltat és egy olyan városvezetést támogatott, amelyik szolgálja, és nem uralja az itt élő polgárokat, a munkája során pedig a személyes vagy politikai érdekek helyett a hatékonyságot, a szakmaiságot és Makó fejlődését állította a középpontba.

2014. október 30.
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Makó szervezetének elnöksége

Címkék: fidesz makó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára