Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Augusztus 24. 15:55, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Kukorica között bújt meg a drogültetvény

Kukorica között bújt meg a drogültetvény

Vádemelést javasol a rendőrég a 61 éves, lakiteleki kábítószer-termesztő ellen.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. László 61 éves lakiteleki lakos ellen. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján az egyik lakiteleki mezőgazdasági területen, a kukoricatábla sorai között Cannabis növényt termesztett.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a helyszíni szemle és házkutatás során 118 tő Cannabis növényt találtak. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit Kecskeméti Járásbíróság 2016. október 12-én elrendelt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.