Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Január 27. 14:44, hétfő | Bulvár
Forrás: MNO

Letartóztatták Justin Biebert

Letartóztatták Justin Biebert

Illegális autóversenyzésen érték Miami környékén és letartóztatták Justin Bieber popsztárt, aki ráadásul befolyásoltság alatt vezetett.

A Miami Beach-i rendőrség a Twitter-oldalán közölte csütörtökön, hogy a világhírű énekest őrizetbe vették. A CNN amerikai hírtelevízió szerint egyelőre nem ismert, hogy az énekes kábítószer vagy alkohol befolyásoltsága alatt állt-e.

A 19 éves kanadai popcsillagot helyi idő szerint hajnali négy óra körül állították meg a rendőrök, egy sárga Lamborghinit vezetett. Biebert józansági tesztnek vetették alá, amelyen megbukott. A másik autó, egy Ferrari vezetőjét nem vitték be.

A rendőrség szóvivője szerint az énekes őrizetben van, később meg kell jelennie egy bíró előtt, aki dönt arról, hogy bíróság elé kerül-e az ügy.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.