Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Július 15. 11:00, kedd | Helyi
Forrás: CSMRFK

Lopott Skoda a határon

Lopott Skoda a határon

Lefoglalták a nagylaki rendőrök az olasz hatóságok által körözött autót.

Kilépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi az általa vezetett román honosságú mikrobusszal 2014. július 14-én 11 óra 50 perckor a nagylaki határátkelőhelyen.

A Csongrád megyei rendőrök a gépjármű által vontatott tréler átvizsgálásakor megállapították, hogy az azon szállított Skoda típusú autó lopott, az olasz hatóságok körözik.

Az egyenruhások a Schengeni Információs Rendszerben szereplő járművet lefoglalták. Az ügyben a további eljárást az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ SIRENE Irodája folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.