Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Június 19. 10:51, csütörtök | Helyi
Forrás: www.infomako.hu/ hvg.hu

Ma délelőtt fél órára teljesen leállt a Facebook

Ma délelőtt fél órára teljesen leállt a Facebook

Csütörtökön 10 óra előtt pár perccel világszerte elérhetetlenné vált a Facebook. A közel fél órán át tartó hibajelenség szinte minden weboldalon látszódott, ugyanis a lájkolós gombok sem töltődtek be sehol.

A Facebook elérhetősége híján szokás szerint más közösségi csatornákon kezdtek el panaszkodni a felhasználók csütörtökön délelőtt, 10 óra előtt néhány perccel, amikor leállt a Facebook. A hiba, úgy tűnik, világszerte mindenkit érintett, szűk fél órán át tartott. A weboldal mellett ráadásul a Facebook mobilos alkalmazásai sem működtek.

A hiba komolyságát jelzi, hogy a nagy oldalak állapotát figyelő DownRightNow oldal sem töltődött be, valószínűleg azért, mert hirtelen annyian próbálták ellenőrizni rajta, hogy csak náluk van-e baj, vagy tényleg lehalt a Facebook. Hasonló volt a helyzet más státuszellenőrző oldalaknál is.

Legutóbb május elején volt komoly, 1,5 órás Facebook-leállás, de akkor az időpontja miatt itthon kevesen vették észre a bajt.

Címkék: Facebook, leállás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható