Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2014. Október 02. 09:17, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Manipulált alvázszám, hamis forgalmi

Manipulált alvázszám, hamis forgalmi

Körözött mikrobuszt foglaltak le Nagylakon.

Három román állampolgár jelentkezett belépésre a nagylaki határátkelőhelyen 2014. október 1-jén 9 óra 30 perckor egy olasz honosságú Fiat Ducatoval. Az egyenruhások az adattári ellenőrzés során megállapították, hogy a kisbuszt az olasz hatóságok körözik. A jármű és az okmányok alapos átvizsgálását követően az is kiderült, hogy az alvázszámot manipulálták, illetve a forgalmi engedélyt meghamisították. A rendőrök lefoglalták a mikrobuszt és a sofőrt előállították a Makói Rendőrkapitányságra.

A 30 éves román féri ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.