Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2014. Június 27. 19:00, péntek | Helyi
Forrás: Lajos László Viktor

Megnyílt a Makói Közösségi Klub!

Megnyílt a Makói Közösségi Klub!

Ünnepélyes keretek között avatta fel ma délután a MAKK-ot, a Makói Közösségi Klubot Buzás Péter, polgármester, Szilágyi Daniella, diákpolgármester, valamint Mucsi Tamás, a Makói Ifjúsági Klub vezetője.

Az ünnepségen a kivitelező, Méhes Tibor, a M-Color 2009 Kft ügyvezetője jelképesen átadta az épület kulcsát Buzás Péternek, Makó polgármesterének, aki továbbadta azt Mucsi Tamásnak, a klub vezetőjének.

Az épület modern, egyedülálló mágneses beléptető rendszerrel rendelkezik, valamint kiépítésre kerül egy büfé is. Az épület előtt terasz várja a látogatókat, az épületen belül a számítógépek mellett XBOX 360, Nintendo Wii, 3D TV fogja szórakoztatni a fiatalokat, de van darts-gép, biliárdasztal és kártyaasztal is.

Az avatás során elhelyezésre kerül egy időkapszula is, amelyet a klubház előtti téren helyezett el Mucsi Tamás, Buzás Péter és Szilágyi Daniella diákpolgármester. A fémhengerbe többek között pénzérmék, napilapok, programfüzetek kerültek.

A Fiatalokért Gyermek- és Ifjúsági Szervezet (FIGYI) ésMakó Város Ifjúsági Diákönkormányzatának pályázatából összesen 46 millió forintból készült el a MAKK, ebbe beletartozott az épület felújítása és annak berendezése is.

Minden érdeklődő szabadon megtekinthette a különböző termeket, amelyek 200 négyzetméteren terülnek el. Az esemény végén aAmúgy N.I.N.C.S. zenekar tartott koncertet.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban