Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Október 31. 11:06, péntek | Helyi
Forrás: www.infomako.hu

Minden héten egy órában Kiszombori Honismereti Híradó

Minden héten egy órában Kiszombori Honismereti Híradó

Nemrégiben indult el a Kiszombori Honismereti Hírek , amiben minden héten egy órában, élő szóban számol be a két egykori makói rádiós, Sas Zsolt és Kovács Kitti, a község híreiről.

Íme az első adás:

"Elindult a Kiszombori Honismereti Hírek oldal. Itt minden héten egy órában hangban, élőszóban tudhatjuk meg, mi történt az elmúlt egy hétben községünkben, illetve milyen programokkal várunk mindenkit a következő hét napban.
Ott leszünk minden rendezvényen, hírt adunk a történésekről. Megkérdezzük a szervezőket, elbeszélgetünk a résztvevőkkel és a kilátogatókkal. Külön rovatban foglalkozunk az önkormányzati hírekkel, egészségpercek lesznek hallhatóak Kiszombor háziorvosaival, és bekapcsolódunk a sportba is, hírt adunk a honismereti kör munkájáról és mindennapjairól.

Várjuk a lakosok ötleteit írásban itt, a honismereti hírek Facebook oldalán, vagy szóban a Honismereti Hírek üzenetrögzítős telefonszámán a 62/611-711 számon, akár a kzhonismeretikor@gmail.com levélcímen."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén