Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Június 01. 07:25, vasárnap | Helyi
Forrás: Lajos László Viktor

Nagy siker volt a Grillfesztivál

Nagy siker volt a Grillfesztivál

Már tizenkettedik alkalommal került megrendezésre a Kemencés és Hagymás Grillfesztivál Makón, a jó ételek és a versenyek mellett jó zene is volt, hiszen a második napon fellépett a Neoton Família és Luigi is.

A rendezvény második napja hatalmas sikert aratott, a főző- és sütőversenyeken is sokan részt vettek, a nap háziasszonya pedig Szentpéteri Csilla zongoraművész volt.

Két színpadon folyamatosan voltak fellépők, koncertet adott a Váll-Ker zenekar, a 100 Folk Celsius, Cserpes Laura, a Tihanyi Vándorszínpad, valamint Korda György és Balázs Klári is. A romantikus muzsika sztárja, a makói Luigi is zajos sikert aratott, többször visszatapsolta a közönség, emiatt pedig csúszott a Neoton Família esti fellépése.

A Neoton Família koncertjén a csúszás ellenére hatalmas tömeg volt, lépni alig lehetett, fantasztikus hangulat kerekedett a Grillfesztivál záróakkordjaként.

A programokért külön köszönet jár Tóth Istvánnak és Sipos Jenőnek, az ő munkájuk nélkül nem lehetett volna ilyen színvonalas és látványos a XII. Kemencés és Hagymás Grillfesztivál.

A fesztiválról majdnem 300 kép készült, érdemes mindenkinek végignéznie őket a galériánkban, hátha megtalálják önmagukat, barátaikat vagy rokonaikat a képeken.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.