Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Április 06. 17:12, vasárnap | Helyi

NB.II.es bajnoki férfi kézilabda mérkőzés Délkeleti csoport 2014. április 5. Újkígyós

NB.II.es bajnoki férfi kézilabda mérkőzés Délkeleti csoport 2014. április 5. Újkígyós

Gyenge játék, vereség.

Újkígyósi KC - CONTITECH Makói KC félidő: 23 : 10 Végeredmény: 40: 28

vezette: Hovány István, Ubornyák Zoltán
néző: 150 fő
CONTITECH Makói KC kezdőcsapata:
Patakfalvi Ádám kapus, Kis Márk 2 gól, Sárosi Gergő 1 gól, PAPP DÁNIEL 6 gól, Vikor Tamás, Zöldy Péter 2 gól, Morva Tamás 5 gól.
Csere: Mojsilov Milos kapus, Kander Bence 1 gól, Sóti Csaba, Veréb Gergő 3 gól, Pásztor István 1 gól, Farkas Csongor, Tóbiás Ákos , KOVÁCS MARTIN 6 gól, Ormándi Márton 1 gól.Edző: Gera Norbert.


A CONTITECH Makói KC csapata a kiesés rémétől fenyegetett Újkígyós csapatához látogatott. Sajnos a makói csapat játékban és lelkesedésben jócskán elmaradt a hazai csapattól. Megállapítható, hogy az első félidőben a Makói KC csapata rengeteg technikai hibát végzett, illetve a gólhelyzetek sokaságát hagyta ki. Így alakult ki, hogy az Újkígyós 23 : 10 re elhúzott.


A második félidőre a makói csapat játékban összeszedettebb lett, de csak megközelíteni tudta a hazai csapatot. A mérkőzésen kirendelt szövetségi ellenőr és játékvezetői ellenőr volt, sajnos a két Kecskeméti játékvezető következetesen a makói csapat ellen fújt. Ezt mutatja , hogy a mérkőzés utolsó öt percében kapta az első kiállítást a hazai csapat, míg a makói csapatnál nyolc kétperces kiállítás volt, ami azért elgondolkoztató, hogy a játékvezetők hogyan vezették a mérkőzést. A mérkőzés utolsó negyedórájában reklamálások miatt többször állt a játék, közel állt ahhoz, hogy botrányos legyen a vége. Mindez a játékvezetőknek volt köszönhető, a gyengeségük miatt.

A vereség ellenére a makói csapat továbbra is a tabella hatodik helyén áll,és a legközelebbi hazai bajnoki mérkőzés a Törökszentmiklós ellen április 26.-án, szombaton lesz.


Figyelem!
A CONTITECH Makói KC csapata 2014. április 13.-án, vasárnap délelőtt 10.00 órakor nemzetközi mérkőzést játszik a HC GIROC Temesvár csapata ellen, a mérkőzésre minden szurkolót várunk.

Címkék: kézilabda, makó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.