Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Február 20. 07:31, hétfő | Sport
Forrás: STOP / MTI

Nincs edzőkérdés a veszprémi férfi kézilabdacsapatnál

Nincs edzőkérdés a veszprémi férfi kézilabdacsapatnál

Az MKB Veszprém elnöksége szerint nincs edzőkérdés a férfi kézilabdacsapatnál.

A klub vezetősége rendkívüli ülést tartott a Bajnokok Ligájában elszenvedett vereségek miatt, s úgy értékelte a jelenlegi helyzetet, hogy az Európa-bajnokságon szerepelt magyar, illetve más nemzetiségű válogatott játékosok nehezen nyerik vissza formájukat - derült ki a klubnak az MTI-hez eljuttatott, Hunyadfalvy Ákos elnök által jegyzett szombati közleményéből.

Az elnökség ugyanakkor bízik abban, hogy az Atlético Madrid elleni, sorsdöntő mérkőzésre megoldódnak a gondok, és a csapat sikerrel veszi az akadályt.

A Veszprém múlt szombaton saját közönsége előtt 24-21-re kikapott a lengyel Kielcétől, majd ezen a héten, csütörtökön vendégként 30-26-ra az orosz Csehovszki Medvegyitől, ezzel nehéz helyzetbe került. Mocsai Lajos vezetőedző csapata a zárókörben a már biztos csoportelső spanyol Atlético Madridot fogadja. Az esetleges pontszerzés nyolcaddöntőt érne, ugyanakkor egy újabb vereség esetén a Veszprémnek már nem a saját kezében lenne a sorsa.

A klub elnöksége leszögezte, hogy az olimpiai és világbajnoki selejtezők sikere érdekében minden segítséget meg kell adni válogatottnak, melynek gerincét és szövetségi kapitányát az MKB Veszprém adja.

STOP / MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!