Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2014. December 05. 10:45, péntek | Helyi
Forrás: Lajos László Viktor

Nyílt nap a KERI-ben

Nyílt nap a KERI-ben

Nyílt napot rendezett a térség nyolcadikosainak a KERI: a leendő középiskolások játékos feladatokkal ismerhették meg az iskolát.

Többek között a Kálvinból, a Szikszaiból és az Almásiból is érkeztek diákok a nyílt napra, de a térség többi településéből is jöttek: Apátfalváról, Magyarcsanádról és Pitvarostól is többen ellátogattak a KERI-be.

A leendő középiskolások játékos feladatokkal ismerkedtek meg a KERI-vel termeivel, óráival és tanáraival is. A nyolcadikosok többek között kereskedéssel és a kémiával is foglalkozhattak, de kipróbálhatták az iskola pénztárgépeit és áruleolvasóit is.

Címkék: keri, makó, nyílt nap

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 18:03, szerda | Belföld

Idén 4 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság

A magyar gazdaság 4 százalékkal bővülhet az idén a tavalyi, várhatóan 6 százalékos csökkenés után, de sok a bizonytalanság az Equilor Befektetési Zrt. legfrissebb elemzése szerint.

2021. Január 20. 17:06, szerda | Külföld

Nyárig a szlovén lakosság 70 százalékát beoltanák

A kedvező járványügyi helyzet miatt enyhíthetnek a korlátozásokon Szlovéniában, például újraindulna a tanítás, Janez Jansa miniszterelnök bejelentése szerint pedig a nyár elejéig a lakosság 70 százalékát is beoltanák.

2021. Január 20. 16:01, szerda | Belföld

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Három hét múlva, február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

2021. Január 20. 15:01, szerda | Külföld

Hamarosan négyfajta oltás közül választhatnak a szerbiai állampolgárok

Néhány héten belül várhatóan az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca vakcináját is bejegyzik Szerbiában, így már négyfajta oltóanyag közül választhatnak azok, akik önként beoltatnák magukat