Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 07. 13:06, szerda | Belföld
Forrás: mti /fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Olasz, lengyel és orosz tolvajok loptak a Hungaroringen

Olasz, lengyel és orosz tolvajok loptak a Hungaroringen

Gyorsított eljárásban bíróság elő állítottak két olasz, két lengyel és egy orosz férfit, aki Mogyoródon, a Hungaroringre kitelepült boltokból ruhákat lopott – közölte a Pest Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a férfiak augusztus 2. és 4. között a Formula 1 Magyar Nagydíj idejére a Hungaroringre kitelepült, az autó-motorsporthoz köthető üzletekből tulajdonítottak el több értékes kabátot és pólót.

A tolvajokat a Pest megyei rendőrök elfogták, a lopott holmit megtalálták náluk, és visszaadták az üzleteknek.

A Gödöllői Járási Ügyészség a lopás bűntettével és más bűncselekménnyel gyanúsított, őrizetben lévő vádlottakat két napon belül bíróság elé állította. Mind az öt vádlottat próbára bocsátották.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.