Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. November 23. 10:31, vasárnap | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vették a forráskúti emberölés gyanúsítottját

Őrizetbe vették a forráskúti emberölés gyanúsítottját

A megölt nő egyik gyermekkori ismerősét, B. Lászlót gyanúsítja a rendőrség a bűncselekménnyel.

Egy 22 éves forráskúti nő eltűnését jelentették be a Szegedi Rendőrkapitányságon 2014. november 21-én az esti órákban. A bejelentést követően a szegedi nyomozók adatgyűjtést végeztek.

Ennek során átvizsgálták a nő gyermekkori ismerősének forráskúti ingatlanját. 2014. november 22-én reggel megtalálták a nő mobiltelefonját és kerékpárját, majd az ingatlan melléképületében elrejtve felfedezték az eltűnt nő holttestét. A helyszíni szemle megállapította, hogy a nőt megölték.

Elszámoltatása során az ingatlanban lakó B. László ellentmondásokba keveredett, ezért a rendőrök előállították. A további adatgyűjtés és a helyszíni szemle eredményeként a 21 éves férfit emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

Beismerte a bűncselekmény elkövetését.A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.