Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Október 18. 12:07, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti/police.hu

Öttagú kábítószer-kereskedő bandára csaptak le a rendőrök

Öttagú kábítószer-kereskedő bandára csaptak le a rendőrök

Öttagú kábítószer-kereskedő bandára csaptak le a rendőrök a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu-n.

A budapesti rendőrök kedden egy XIII. kerületi telephelyen csaptak le, ahol a feltételezett elkövetők konténerekben tárolták a kábítószert. A nyomozók összesen egy kilogramm, mintegy egymillió forint feketepiaci értékű metamfetamint (kristályt) és közel hárommillió forintot találtak és foglaltak le. Ezzel ezer adag kábítószert vontak ki a forgalomból.

Az eljárás során kiderült, hogy a drogbizniszhez másik két férfi is köthető; őket még aznap egy IV. és egy XIII. kerületi lakásban fogták el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói az öt férfit bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.