Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. November 24. 11:03, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Penészes darált diót hívott vissza az egyik áruházlánc

Penészes darált diót hívott vissza az egyik áruházlánc

A Tesco-Global Zrt. visszahívta és kivonta a forgalomból a \"TS Darált dió 200g\" megnevezésű terméket penészedés miatt - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden az MTI-vel.

A hivatal termékvisszahívás adatbázisába feltöltött közleménye szerint kérik a vásárlókat, hogy ne fogyasszák ezt a terméket.

A Tesco-Global Zrt. kéri, hogy akik vásároltak ebből a dióból, azok azt vigyék vissza bármely Tesco-áruházba, a vételárat blokk hiányában is visszafizetik.

Címkék: áruház, dió, penész

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni