Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Július 14. 18:15, kedd | Sport

Rally: Szeretnék egy jót meccselni!

Rally: Szeretnék egy jót meccselni!

Gutai Marcell - Skroby - Juhász Média Kft.
Honda Civic Type-R
Salgó Rally 2020 - 2020.07.18-19.

Villáminterjú Gutai Marcell rallyversenyzővel a Salgó Rally 2020 előtt.

Kilenc gyors egy nap három pályán.

5-10-27 kilométeres szakaszok várnak rád és navigátorodra Skrobyra. Ezek közül egyedül Kazárorról van tapasztalatod. Melyiktől tartasz a legjobban és miért?

- Szia Hajóka! Szerencsére az első ORC versenyemet egy olyan helyszínen teljesíthetem, ahonnan legalább egy kis tapasztalatom van, hiszen tavaly itt debütáltam Rallye2-ben a kis Picanto-val. A kazári pálya már akkor is nagyon tetszett nekem, hiszen egy rövid, tempós gyorsasági. Igaz idén egy kicsivel rövidebb formában lesz, hiszen nem fogunk a derékszögig elmenni, de szerintem hasonlóan fogom azt élvezni, mint tavaly. 2019-ben a mátrakeresztesi gyorsasági fordított irányban szerepelt, úgyhogy valamennyi tapasztalatom van arról a gyorsaságiról is szerencsére. Itt szerintem minden versenyzőtársam nevében beszélhetek, hogy az igazán nagy kérdőjel a hosszú szakasz lesz, hiszen azon a pályán nagyon kevesen versenyeztek, sajnos vannak olyan pilóták, akik ezt a kérdést már megválaszolták önmagukban, de én és Skroby ezzel nem foglalkozunk.

Van-e lehetőséget korábbi videókból felkészülni erre a versenyre?

- Igen szerencsére nagyon jó pilóták is feltöltötték a tavalyi Salgóról a kazári gyorsot és Kőváry Barna 2009-es mátraszentimrei belsője is megtalálható Youtube-on, ezek mellett a külső videókból is próbálok információt kinyerni.

Összesen 121 versenykilométert kell a lehető legrövidebb idő alatt megtennetek. Tudtatok-e valahol tesztelni a Salgó rali előtt?

- Habár a vírus miatt kialakult helyzet eléggé leszűkítette a lehetőségeinket a tesztelésre és a tesztversenyeken való részvételre, de így is azt tudom mondani, hogy sikeres felkészülési perióduson vagyunk túl, hiszen csapat szinten tudtunk tesztelni Máriapócson, el tudtunk indulni a Zabar-Domaháza Rallye3-as versenyen és ezek mellett tudtunk kupával jöttünk haza a Kabáról és legutóbb 11-én Alsózsolcáról is a Delta Hungária kupáról!

Hogy érzed, mire lesz elég az a pár verseny ahol indultál a Salgó Rali előtt? Mi is a célod 2020 első ORC versenyén?

- Kettős érzések vannak bennem a várt eredménnyel kapcsolatban, hiszen ez lesz életem első ORC versenye. Igazából gyorsasági kilométerből, még nem érzem azt, hogy olyan sok lenne bennem a Hondával, de egy kis tapasztalatom már van a pályákról, nem az ismeretlenbe fogok fejest ugrani és ezen a versenyen tavaly is jól szerepeltünk. Én annak örülnék a legjobban, ha egy jót tudnék meccselni a versenytársakkal.

Köszönöm a Juhász Média Kft-nek a lehetőséget és a barátaimnak a bíztatást!

Együttműködő partnereink: Volvid, Lel Kft., Zsilip 2008 Kft., Decran Hungary Kft., Interdairy Hungary Kft., Seamaster Products Kft., Gran-Export Kft., Altis Építő Kft., Endriago Kft., Tiszaújváros Transz Kft., TT SPED, West- Start Kft., West-Parcel Kft., Komplex-D Kft., H B c.e Kft., Boxi Trans Kft., Mihidra Kft., ML-LOG Kft., Dr Lan Kft., Lanexpert Kft., Mahiti Kft., Phobex Kft., LA-TO Beton Kft., WellTest Info Kft., Delta Hungária Építő Kft., Delta Magyarország Kft., Naturgold Farms Kft., Vídia Csavar Kft., DSG Kft., HUN-THERM Consulting Kft., P.O.P., Diák- Meló, Black Point Kft., NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., Hydroflow Kft., Artifex J+J Kft., BIMF Kft., Private Reprezent Kft., Denver Kft., LU-KO LIVE Kft., Borsod Color Kft., Sahinler Kft., JB Controll Kft., Corpus Bútorgyártó Kft., Salépker-EU 2000 Kft., Nyírség MÉH Kft., Dankó Trans Bau Kft.

Fotó: Pánya Péter

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.