Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2020. Január 23. 09:45, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Rekordmennyiségű heroinnal bukott le egy 63 éves férfi Röszkén

Rekordmennyiségű heroinnal bukott le egy 63 éves férfi Röszkén

Rekordmennyiségű, több mint 22 kilónyi heroint találtak a pénzügyőrök egy brit autóban Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök átalakítás nyomait fedezték fel a belépésre jelentkező brit autón, ezért tüzetes ellenőrzésre félreállították.

Az első ülések kiszerelésével és a kárpit eltávolításával jól láthatóvá váló, házilag kialakított rejtekhelyről nejlonba és alufóliába csomagolva több mint 22 kilogrammnyi, mintegy 264 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyag, a gyorsteszt szerint heroin került elő – ismertette.

A NAV a 63 éves angol sofőrt feljelentette és átadta a rendőrségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:59, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 06:58, szombat | Belföld

Átadták a felújított Igmándi Erődöt Komáromban

Komárom talán soha nem fejlődött akkora léptekkel, mint napjainkban, ezt példázza a frissen felújított Igmándi Erőd átadása is, amiben fontos szerepe volt a kölcsönös tiszteletre alapuló magyar-szlovák együttműködésnek is

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).