Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2016. Szeptember 25. 11:06, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Rendőrök lehetnek a fővárosi robbanás sérültjei

Rendőrök lehetnek a fővárosi robbanás sérültjei

Jelentős a rendőri készültség a szombat esti Teréz körúti robbanás körzetében, a környéket széles körben lezárták - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről éjfél után.

A rendőrség a Teréz körutat teljes egészében lezárta az Oktogon és a Wesselényi utca között, és kordonokat emeltek a Király utcában is.

A BRFK mellett a rendőrségi tűzszerészek és a Készenléti Rendőrség egységeit is látni a körzetben.

Hivatalos tájékoztatást a rendőrség egyelőre nem adott.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi közleménye szerint az ismeretlen eredetű robbanás a Teréz körút és a Király utca kereszteződésében lévő egyik földszinti üzlethelyiségben következett be. Az elsődleges információk szerint két ember megsérült, a mentők kórházba szállították őket.

Az M1 aktuális csatorna tudósítója éjfél után arról számolt be, hogy információik szerint a sérültek rendőrök, és állapotuk súlyos.

Azóta ezt az információt a katasztrófavédelem és a rendőrség is megerősítette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.