Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2014. Május 22. 09:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Sértettek jelentkezését várja a Makói Rendőrkapitányság

Sértettek jelentkezését várja a Makói Rendőrkapitányság

Kerékpár és gyermekülés keresi gazdáját.

A Makói Rendőrkapitányság 06040/376/2014. bűnügyi számon lopás vétsége és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást folytat R. Richárd és fiatalkorú társa ellen.

A megalapozott gyanú szerint a terheltek 2014. május 10-én 7 óra 33 perc körüli időben eltulajdonítottak egy Koliken Cruiser típusú női kerékpárt az egyik makói középiskola udvaráról. A rendőrök a nyomozás során végrehajtott házkutatás alkalmával lefoglaltak további egy darab ezüst-bordó színű, Fortuna Power Bike típusú női kerékpárt, valamint egy darab szürke-piros színű, Bellelli márkájú kerékpár-gyermekülést.



A lefoglalt tárgyakról készült fényképeket a rendőrség a hivatalos honlapján, a www.police.hu weboldalon teszi közzé. Kérjük, hogy aki ráismer biciklijére vagy gyermekülésére, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (Makó, Csanád vezér tér 13. szám), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, illetve a 112-es segélyhívót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.